Cathrine Fossen

Autorisasjon (2005)

Venteliste

104 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Cathrine Fossen er en av 73 fastleger i Sandnes

Siste vurderinger av Cathrine Fossen

Hører ikke på pasienten og kan virke noe kald i kommunikasjonen

Jeg hadde Cathrine Fossen som fastlege tidligere. Valgte å bytte da jeg ble svært stresset av å gå til henne. Manglende forståelse og empati var mitt inntrykk. Hun kan nok en hel del, så hadde hun vært flink til å kommunisere og å lytte tror jeg mange kunne vært fornøyd med henne. Mener ikke å skrive noe støtende, men dette er veldig viktige egenskaper man bør ha som lege. Setter pris på akkurat dette med min nåværende lege. Forventer ikke at leger skal være perfekte. Men jeg tror at det må være en fin balanse mellom "People skills" og kompetanse. Man behøver i hvert fall noe av begge deler.

Kald lege

Fekk angst av å gå til henne! Hard dame. Tok meg ikke på alvor ved første time. Har nå skaffet meg en norsk lege.

Legen kan prøve å bli bedre i kommunikasjon, følge pasienten bedre

- Min opplevelse var at legen var svak I kommunikasjon, det føltes at hun har ikke lyst å høre på pasienten sin.

- Min opplevelse var at legen følgte ikke opp min lidelse.

- Jeg tror legen mangler emphaty.

Ikke fornøyd

Må lære seg å lytte. Skriver for fort ut resepter på diagnoser hun ikke har fått bekreftet fra spesialister. Hopper til konklusjoner før en har fått snakket ferdig.
Kan være hyggelig,men noen ganger litt spydig.
Tror det er viktig å huske på at pasienten også er ett menneske på lik linje med leger. Leger er ikke over mennesker. Ett godt samarbeid mellom lege og pasient skal det være. Pasienten kjenner sin kropp best. Da må en lytte til hva de har å si.

Umulig å komme gjennom på telefonen for å bestille time. Noen av damene i resepsjonen er ikke så flinke til å ta blodprøver. Har endt opp med to små arr på armen.

Verdens beste lege EVER!

Fantastisk lege som har fulgt meg gjennom flere måneder med sykdom hvor jeg følte legene på sykehuset syns jeg "faket"..... hun sendte meg inn gang på gang og satt med tårer i øynene da hun så hvor vondt jeg hadde det! Dette resulterte i en opersajon hvor de fant en GOD forklaring på mine smerter! Tusen takk Cathrine for at vi nå er på fornavn og du hører virkelig på meg! Til dere som nevner språk.... ta dere tid til å forklare skikkelig!