Tobias Pihl

Fastlege

Autorisasjon (2017)

Tobias Pihl er en av 29 fastleger i Horten

Siste vurderinger av Tobias Pihl

Ny og god lege i Åsgårdstrand

Etter å ha mistet fastlegen jeg har hatt i mange år var jeg veldig lite fornøyd med å skifte lege. Men det endret seg raskt! Både min mann og jeg er kjempefornøyde med vår nye, unge lege! Han er kunnskapsrik, lyttende og empatisk. Hyggelig å komme til, og vi føler oss vel ivaretatt! Anbefales på det varmeste!!

Ung og god doktor

Jeg ble automatisk overført til Dr Pihl da Rød-Larsen hadde for mange pasienter. Var skeptisk til byttet, men hadde min første konsultasjon idag og ble meget positivt overrasket. Mye kortere ventetid også. Sender meg meldinger på epost om oppfølging. Meget fornøyd.

Fantastisk Lege

Jeg synes Tobias er helt fantastisk jeg. Føler meg forstått, tatt på alvor og blir ivaretatt når jeg er der. Han er også super flink med sønnen min! Alt i alt en strålene lege!

Empatisk lege

Jeg opplever at han er spesielt flink med barn, men også med oss voksne. Han lytter, og henviser videre når det er behov for det.

Jeg har ingenting å utsette på ham som lege, men jeg synes kontoret generelt er for dårlig til å ivareta folks personvern, og til å gi beskjeder. Pasientluka er midt i venteværelset, og man må passe seg for ikke å si noe "privat" om man ikke vil at det skal bli allment kjent. Man får heller ikke beskjed når prøvesvar ankommer, eller om man f. eks har blitt prioritert i vaksinekøen. Det hadde bare vært å sende en sms til brukerne, med en enkel beskjed. (F. eks: Svar på prøver mottatt. Alt ok! Eller: Svar på prøver mottatt. Ta kontakt for time. Eller: Du har blitt plassert i kategori 5
i vaksinekøen.)

Det mest urovekkende er at de ikke klarer å hente fram overførte journaler, fra tidligere legekontor.

De trenger derfor å gjøre noe med rutinene ved selve kontoret.

Lyttende og forståelsesfull!

En drøm å komme hit. Følte jeg ble forstått, lytta til og godt tatt vare på. Oppfølging raskt og veldig koselig lege.