Maria Hege Voktor Borgen
Husker henne som ikke veldig imøtekommende og at hun virket uinteressert, men vikaren er verre så nå savner jeg henne egentlig bare. Vikaren oppleves nedverdigende og rett og slett uhyggelig. Er som om hun ikke tar det jeg sier seriøst fordi jeg er ungdom.
Har forståelse for at lege yrket er slitsom, og håper at de begge er hyggeligere med andre pasienter.
Har hatt henne som lege i over ett år hvor jeg har vært hos henne ved flere anledninger. Tar seg tid til å lytte og tar det du har å si seriøst. Sitter igjen med inntrykk av at hun ønsker det beste for meg som pasient og at hun gjør det som skal til for at man skal sitte igjen med en følelse av å bli ivaretatt.
Må bytte fastlege grunnet flytting, noe jeg syntes er fryktelig kjipt, da jeg har vært svært fornøyd med Maria!
Første lege som noensinne har faktisk hørt på meg og henvist meg videre når jeg trenger hjelp. Så en annen kommentar som sa hun var travel, og den kan jeg si meg enig i, men synes hjelpen hun gir gjør opp for det.
Maria er sikkert en dyktig lege rent generelt, men for meg ble det feil. Mitt førsteinntrykk var at hun var svært travel og ikke hadde god nok tid til meg som pasient, samt at hun ikke lyttet nok til meg og mine behov som pasienten hennes. Under mitt andre legebesøk hos henne hadde jeg håp om at mitt førsteinntrykk ikke stemte, men etter å ha vært inne hos henne i maksimum 2 minutter fikk jeg igjen samme opplevelse. Jeg følte igjen at jeg ikke ble hørt på, og at det ikke egentlig var god nok tid til meg som pasient. Hun snakket også flere ganger over meg når jeg forsøkte å forklare henne mine problemer og sykdomshistorikk, og følte derfor ikke at jeg fikk helt komme til ordet. Det er også vanskelig å komme i kontakt med henne dersom man har behov for å fornye resepter, og man blir fortalt at man helst må komme inn fysisk til time for dette, på tross av at man har gått på samme medisin over lengre tid.
Maria bør sette av bedre tid til sine pasienter, og virke mer innbydende og imøtekommende enn det hun fremstår som nå. Hun kan også med fordel bli bedre på å samarbeide med sine pasienter om å finne en best mulig løsning. For meg ble dette dessverre siste besøk hos henne.
Håndtere tourett barn veldig dårlig. Og vet ikke om Hu leste journalen men Hu ble butthurt av at touretten gitt på henne