Bartlomiej Blazewicz
Flink med både meg og barna. Er han usikker, ringer han for å forhøre seg. Henviser videre og purrer dersom ting tar for lang tid. Legekontoret viser også god service på telefon.
Kan virkelig anbefales på det sterkeste. Har hatt mange vikarleger i påvente av fastlege, og fikk endelig hjelp hos Bartec. Empatisk, imøtekommende og gir seg ikke før han finner årsaken til problemene/sykdommen. Lytter til det du har å si. Anbefales på det varmeste. Ung, men beste legen jeg noensinne har hatt.
Ung men dyktig, er åpen for å tilegne seg ny kunnskap ikke bare i litteraturen men også hos sine kolleger, som er veldig betryggende. Han er flink å følge opp og gir seg ikke før han mener resultatet er tilfredsstillende. Empatisk!
Han har gått grundig gjennom min langvarige sykdomshistorie bl.a. diabetes 2 i flere tiår,har funnet løsninger ved å redusere/ta bort unødvendige medisiner - noe som har gitt positive utslag for meg bla.
i forbindelse med svimmelhet. Alltid trivelig å få hans hjelp til bedring av min helse