Rosemary Oche Kwengoua

Autorisasjon (2018)

Venteliste

Ingen på venteliste

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Rosemary Oche Kwengoua er en av 605 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Rosemary Oche Kwengoua

Uempatisk og kald

I min første time med Rosemary så virket hun utrolig empatisk og interessert i min velvære. Nå har jeg gått til henne i flere mnd og etter hver gang jeg har vært der så har hun blitt mer og mer kald og uempatisk, stiller ikke spørsmål og virker som hun vil ha meg ut av kontoret så fort som mulig. For oss som sliter med mental helse så er det en utfordring å finne forståelse og empati hos fastleger. Rosemary viser ikke noe forståelse for dette og vil ikke hjelpe meg med å finne forskjellige løsninger heller. Føler meg avvist hver gang jeg er hos henne, og får ikke noe hjelp, annet enn til å skrive nye resepter til meg. Utrolig synd, for jeg trodde hun kom til å være en av få som jeg skulle føle meg sett hos.

Lite kompetent og uhøflig - anbefaler å bytte lege!

Rosemary følger ikke opp mtp prøveresultater og man er nødt til å fortelle hva som skal gjøres, i tillegg pleier hun å nekte spesifikke undersøkelser som en pasient måtte ønske - dette fører til mistillit og indre uro hos en pasient og et stort avvik i helseomsorgen! Hun er ikke høflig og heller ikke omsorgsfull. Under samtale lyttes det ikke 100% og noe av plagene man nevner blir ignorert. Bytt!!

Mindre god

Betalte for legetime for å få en henvisning. Ventet i 2 måneder. Fikk deretter time hos en privat spesialist (noe jeg kunne ordnet selv på dagen, uten henvisning fra fastlege). Måtte betale 1400 kr for timen hos spesialisten. Spesialisten skulle sende prøvesvar til fastlegen. Ventet i flere uker; ingen svar på testene. Måtte deretter betale for en ny fastlegetime på å få svar på hvor prøvesvarene var blitt av. Vanskelig å få tak i da hun ikke tilbyr kommunikasjon gjennom private meldinger. Lang kø for å komme gjennom på telefon.

I samme besøk spurte jeg om å kunne få ta blodprøver, men nei, labben var stengt. I tillegg spurte jeg om resept på cosylan, noe hun skrev ut, uten å vite at cosylan er ute av markedet.

Lytter og forklarer

Hun er flink til å lytte og forklare. Hun sender meg til videre undersøkelser når det er nødvendig. Jeg er glad jeg har henne som fastlege.

Vil ikke anbefale

Hun forsøkte ikke engang å lytte, og da jeg til slutt måtte avbryte henne ble hun veldig sint. Ganske spesiell opplevelse mtp. at dette var min første time hos henne, og hun heller ikke hadde tilgang på tidligere journaler. Byttet henne ut umiddelbart.