Kingsley Mariadasan
Han er både kunnskapsrik og har evnen til å forklare ting på en folkelig måte.
Vi er på bølgelengde med en gang, han er meget proffesjonell samtidig med en kameratslig vennlighet. Stoler 100% på ham.
Dr.Kingsley har min fulle tillit! Han viser høy kompetanse på alle områder jeg har oppsøkt han for!
Lytter og viser forståelse, uten å være problemfokusert.
Liker at han er effektiv, samtidig som jeg føler meg ivaretatt. Og hver gang jeg har akuttbehov får jeg alltid time meget raskt!
Jeg har gått hos Kingsley hele livet men føler de siste årene at det blir litt samlebåndfunksjon. Selv ved akutte tilfeller har jeg måttet vente opptil 3 uker på time og når jeg er inne blir jeg nesten hivd ut igjen etter kort tid. Dårlig service da han svarer på telefonen selv hvis jeg tar opp viktige og vanskelige ting.
Har alltid vært veldig fornøyd tidligere men nå virker det som han har tatt på seg litt for mye.
Han er oppdatert og dyktig. Tar seg bestandig tid, spesielt unger kommer fort til og bryr seg om pasientene selv om han som person er en med mye energi i kroppen. Kanskje ikke nødvendigvis den beste svangerskapslegen - men i tillegg til en god jordmor på helsestasjonen ble det en god opplevelse under svangerskapet.
Eneste grunnen til at vi byttet var at vi flyttet.
Lett å få akuttime hos, lett å prate med, henviser videre ved behov. Alltid tilgjengelig