Kjell Harald Horpestad
Denne legen tar seg like god tid til alle sine pasienter.Han er veldig forståelsesfull og medfølende.Er nøye i sine utredninger,og ser hele mennesket.Har vært legen min i over 10 år,har flyttet mange mil her fra nå,men velger fortsatt å reise til Orstad.
Legen min.
Verdens beste.
Takk for at du e den du er.
har gått til denne i snart ti år,så andre leger har vært prøvd.Horpestad har verdens beste tid til alle sine pasienter.han lytter oppmerksomt,og er veldig tolmodig og medfølende.hjelper alltid så godt han kan.tar alt og alle seriøst.
Har i flere år slitt med å ikke bli hørt av andre fastleger. Etter å ha vært hos denne legen en god stund kan jeg med hånden på hjertet si at dette er legen for meg, jeg har valgt og beholde ham som fastlege til tross for at jeg nå bor veldig langt unna.
Han er en lege som det er tak i og som ikke gir seg, en slik lege alle burde ha. Har selv en god del kroniske plager/sykdommer og en del ting som har vist seg å være vanskelige å finne ut av. Men denne legen gir seg ikke å tar meg som pasient seriøst og det er bare å ta av seg hatten for!