Anne Grete Rugland Husebye
Du bør helst ha en synlig sykdom hvis du skal besøke Huseby, skulle du lide av angst, utbrenthet, eller andre ikke psykiske plager så får du null hjelp. Du vil ikke få medikamenter, sykemelding i en overgangs fase for å bli frisk.
Jeg har prøvd å gå til denne legen et par-tre ganger ifm. at min fastlege har vært borte. Jeg opplevde at hun tok meg veldig på alvor, var hyggelig og gav meg den tid og behandling jeg trengte der og da.
Har intet negativt å si på de legebesøkene.
Jeg er fornøyd med min fastlege, men skulle jeg måtte bytte, hadde jeg ikke hatt noe i mot å få henne til fastlege.
Hun er flink til å lytte til pasienten og følger deg opp på en god måte
Anne Grete Husebye er en ufølsom og dårlig lege, jeg føler hun kan lite om faget sitt, og engasjerer seg lite når det kommer til pasientene sine. Hver gang jeg spør om ulike ting som jeg er usikker ang kroppen min på sier hun det er kun psykisk og at jeg ikke bør bekymre meg det ettersom jeg er så ung. Jeg har opp til flere ganger gått grinende hjem fra luralegesenter pga jeg ikke har blitt hørt av Husebye. Å bli kjeftet på fordi du føler noe er galt med kroppen din er ikke kjekt .. Jeg har endelig skiftet fastlege og legesenter og endelig blir jeg hørt!
Skriver i liten grad ut medikamenter som smertestillende eller sovetabeletter, har i liten grad forståelse for at noen ikke får sove eller har det vondt når ikke hun har det, tror det heter medlidenhet :) skriver ikke ut medikamenter sånn uten videre. Er ikke flink til å finne ut hva som feiler deg. Ellers så er hun hyggelig å snakke med.
Men trenger du sove tabeletter eller smertestillende hvorfor ikke skrive ut en resept på dette?