Helene Ingeberg

Låst – ingen venteliste

Helene Ingeberg er en av 29 fastleger i Horten

Siste vurderinger av Helene Ingeberg

Misfornøyd

Hun klarer ikke som sine forgjengere og stille forberedt til timene. Hun avkorter timen dersom hun er forsinket, slik at du bare får feks 8 minutter, i stedet for 20, og beskjed om å bestille deg ny time i stedet.
Hun stiller åpenbare feile diagnoser, fordi hun tilpasser pasientens symptomforklaringer til en diagnose hun mener passer.
Hun er uinteressert i sine pasienter og man kan lure på hvorfor hun har valgt seg dette yrket.

Ikke fornøyd

Fikk henne tildelt etter at min tidligere lege avsluttet sin praksis som fastlege. Overhode ikke fornøyd. Lite villig til å gjøre noe jobb selv. Lytter ikke og sitter mye på pc’en. Slenger ut spøker om deg foran helsesekretærene som gjorde at de følte de måtte komme bort til meg i ettertid under prøvetaking og si at jeg ikke måtte ta meg nær av det hun sa og at de beklager. Uengasjert og mangler sosiale antenner. Kommer ikke til å fortsette med henne. Synd å gå fra en så fantastisk fastlege som Hjelle til dette.

Overfladisk og lite tillitsvekkende

Tar imot med en slett mine.
Reagerer svært lite ut fra pasientens behov ved at hun ikke gir tilbakemeldinger og er lite oppfølgende.
Gir beskjed om at det er mulig å nå henne på telefon også privat men henvisninger og beskjeder uteblir.
Virker som en lege som kun vil være lege i ordet men ikke i praksis.
Overfor leger med mer autoritet blir hun kun det vi kaller " en nyttig idiot ".
Anbefales ikke og klarer overhodet ikke å etterkomme pasientens behov og fyllet ikke en brøkdel av Ole Petter Hjelles sko.
Har tross alt tatt over mange ulike pasienter med ulike behov.
Dette har hun ikke vært forbedret på og har heller ikke til hensikt å videreføre dette virker det som. Dårlig på å lese journaler.
Tenk to ganger og vær skeptisk i utgangspunktet. Still krav og stå på krava.
Men sjekk også at de blir fulgt opp.
Det er din helse det gjelder. Ikke hennes ønsker om å bare være en hvilken som helst lege som har egen praksis.
Følger heller ikke opp betalinger vedr. Helfo og frikort.
Har selv tilgodehavende penger som ikke har kommet fra Helfo. Det er over 7 uker siden innbetaling. Svakt.

Trygg og kunnskapsrik

Helene overtok hjemmelen etter Ole Petter og det er ikke lett å hoppe etter Wirkola.
Første gangen jeg var hos henne fikk jeg inntrykk av at hun så mest på pc'en, MEN jeg tenkte at jeg skulle gi henne mer tid.
Hun er ny og trenger å sette seg inn i alle sine ca 1500 pasienter?
Neste gang var hun mer "på" og jeg møtte en empatisk og engasjert lege. Hun tok meg på alvor. Jeg opplevde både å bli hørt og sett og, ikke minst; trodd!
Anbefaler denne legen og oppfordrer folk til å være litt tålmodige.
Husk at leger også er mennesker!

Ikke bra

En lege som ikke lytter og forstår. Får ikke hjelp til det man kommer dit for.
Hun er kort og avvisende. Det virker som hun mangler de mellommenneskelige antenner.
Når en lege svarer på spørsmål om div vondter, og svaret er «hva kan jeg gjøre med det»?