Ingvild Lohne Frøyen
Føler meg ikke hørt.
Gjør narr av min redsler for sprøyteskrekk, noe som gjør at jeg ikke fikk tatt de prøvene jeg skulle tatt.
Er hardhendt på undersøkelser.
Bli å søke ny fastlege for min del.
Utrolig dyktig lege som tar seg tid. Sympatisk og lyttende. Effektiv. Har for første gang opplevd en lege som ringer uoppfordret for å høre hvordan det går og om hun kan hjelpe med noe. Leser seg opp når hun ikke er kjent med sjeldne diagnoser og er svært på tilbudssiden når det kommer til oppfølgingstimer etc. Anbefales på det sterkeste.
Her får du følelsen av å være på samlebånd.
Av 3 besøk, ble det 3 negative opplevelser.
Hva hun kan og ikke skal ikke jeg uttale meg om, men hennes medmennesklige egenskaper er på bunn, i tillegg til en røff og ovefladisk behandling.
En yngre kvinnelig lege som jeg syns er flink til å formidle kunnskap, lytter til pasienten og tar ting alvorlig. Utrolig kunnskapsrik, spesielt innenfor kvinnehelse, og sender pasienter til rett instanser om «problemet» ligger utenfor hennes kompetanseområde. Lett å snakke med, ser pasienten sin og den beste legen jeg har hatt til nå (kvinne,25).
Hun har ansvar for å følge opp/veilede min vikar lege og det føler jeg ikke blir ivaretatt grundig nok. Så mine helseutfordringer blir ikke godt nok fulgt opp.