Kristin Haugen Gladsø
Veldig fornøyd med Kristin. Hun lytter godt og henviser videre når noe er nødvendig. Jeg føler meg trygg med henne.
Vurdering av Sofie Mack Løvdal, langtidsvikar på Abildsø legekontor:
Lytter ikke når pasienten beskriver problemet. Jeg ble møtt med et oppgitt ansiktsuttrykk, og en holdning om at jeg oppsøker legen unødig. Hun møtte meg også med mistro, som om symptomene jeg beskriver ikke stemmer. Jeg ble avfeid og ikke tatt på alvor, og mistenkeliggjort.
Anbefales virkelig ikke!
Hun har masse ledige timer, men jeg opplevde det som bortkastet å gå på time hos henne.
Blitt møtt på en god måte alle gangene jeg har hatt time, fått god hjelp og raske henvisninger videre. Ingen problem med å få time relativt raskt. Oppleves som at hun tar seg god tid til å lytte, samtidig har det vært kort ventetid/ingen forsinkelse.
Ung lege så er veldig oppdatert på medisiner og behandling, flink til og henvise videre hvis det trengst. Ser deg som en person og ikke kun som pasient! Flink lege. Stort legekontor så kan være lange køer på telefon. Damene på andre siden kan virke litt sure. Men er det motsatte når du møter de!
Hun var imøtekommende og informativ.
Hun lyttet og henviser til riktig spesialist. Har fått svar på gamle spørsmål.