Kasher Shehzad
har vært pasienten hos dr. Shezad i minst 4-5 år. Han er snill nok men jeg har bestempt meg å bytte lege. Han er ikke flink til å skrive grundige henvisninger. Har opplevd at han ikke fikk med seg vesentlige detaljene.
Vi har gått til Kasher i mange år. Alt går fint når det er småting, og du har en ide selv. Alorligere saker o.l er han for tafatt. Både min mann og jeg har nå skiftet. Flere ganger trodde han ting har ville gått over - som har forverret seg kraftig. Han hadde en vikarlege et for seg - det var en vekker. Da gikk det opp for oss hvor god en lege kan være.
Jeg har veldig god erfaring med dr Kasher Shehzad og personalet ved salus legesenter.
Selv har jeg vært pasient i mange år.
Jeg har alltid blitt godt mottatt, og vente tiden er svært kort i forhold til andre lege kontor.
Jeg blir lyttet til og har en veldig god dialog med legen og personalet.
Absolutt og anbefale.
Kan annbefales på det beste,alltid grei og blid.Hører på hva jeg har å si.Liten ventetid,svært hyggelige damer i skranken.Godt fornøyd.
Det kan godt hende at Shehzad er faglig dyktig. Det har jeg ikke erfaring med. Men jeg har opplevd ham som sur og forutinntatt person som ikke har lyttet til meg. Jeg har vært der sammen med en handikappet person, og da hilste han på meg, men ikke på pasienten sin. Det opplevde jeg som ubehagelig og nedverdigende.