Eirik Røthing Simonsen

• Sjømannslege

Venteliste

166 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Eirik Røthing Simonsen er en av 34 fastleger i Haugesund

Siste vurderinger av Eirik Røthing Simonsen

Synest Eirik ikkje tar deg på alvår

Synst ikkje eirik er noe flink til å ta tak i ting, sender deg ikkje videre. Får noe medesiner men ingen undersøkelse. Føler han er stressende og ikkje har tid til deg når du kommer inn. Føler meg uvell når eg er inne hos han.
Er av den oppfatning at han vill at du skal gå, fordi han alerede er 20-30 min bak sjema.
Ung lege, trenger erfaring.

Lite medfølelse og situasjonforståelse

Simonsen har dårlig forståelse for hvordan stressende arbeidssituasjoner påvirker helsen, og samspillet mellom psyke og fysikk.

Flink med barn

Han er fastlege for min sønn på fem år. Sønnen har vært endel hos leger, og syns det har vært skummelt, men hos Røthing Simonsen ble han godt tatt imot og satt igjen med gode minner. Ingen voldsom leking eller sånt fra legen, men henvendte seg til barnet, var rolig og gjorde ham avslappet.

FANTASTISK!

Har hatt ham som fastlege i 1 år. Er meget fornøyd. En lege med veldig gode kommunikasjonsevner, empati og medmenneskelighet. Jeg var ganske skeptisk i utgangspunktet til å ha en så ung lege. Men det at han tar folk på alvor, tar alle nødvendige undersøkelser, og er ikke redd å henvise pasienter til spesialisten om det er nødvendig, - gjør ham den beste fastlegen jeg har hatt i mitt liv. Anbefaler på det sterkeste.

ung og kompetent - og serviceinnstilt i tillegg

Moderne lege som ta pasienten på alvor. Han er pasientens "medspiller". Veldig serviceinnstilt og til å stole på.
Han kan til og med si at "det kan jeg ikke alt om" - eller " det må jeg sjekke"! Voksent!