Andrea Tapken
Synes hun er veldig kald, kan t.o.m sitte å le de gangene jeg har grått fordi jeg har vært lei meg. Fremstår som lite villig til å hjelpe. Uinteressert i deg som pasient. Snakker i munnen på deg, har ikke øyekontakt, stirrer på pc skjermen. . Haster seg gjennom legetimen HVER gang. Får såvidt spurt om det jeg lurer på før hun reiser seg opp og er "ferdig". Fraråder å ha henne som lege
Aldri møtt en så lite hjelpsom lege før. Ville ikke høre eller utføre normale tester (blodprøver osv). Når jeg fortalte henne om mitt så lo hun av meg. Dette er ikke akseptabelt! Ingen tillitt til henne så jeg kommer til å bytte lege med en gang!
Hele familien går til Andrea siden vi flyttet til Klepp kommune i 2007. Er ganske fornøyde. Flink, snill og profesjonell.
Flink til å se sammenhenger, sette seg inn i sykdomshistorikk og komme med gode løsninger. Engasjert.
Hadde henne kun kort tid som fastlege, følte at hun ikke hadde kontroll. hun snakket i munnen på meg og hadde heller ikke satt seg inn i min sykdomshistorikk!!
Måtte bruke hele mesteparten av timen for å fortelle henne noe hun allerede burde satt seg inn i.