Elin Ileby Nakstad
Elin er fantastisk lege og hun er alltid tilgjengelig for meg, slik at når jeg skriver til henne gjennom e-portalen, får jeg fort svar. Hun er veldig lett å snakke med. Hvis jeg skal beskrive henne i en setning : (Hun er en engel iblant oss).
Blid og hyggelig lege med bein i nesa! Vet alltid hvorfor du kommer. Bruker ikke tid på å "lese seg opp" etter at konsultasjonen har startet. Opplever at jeg har fått veldig god behandling og oppfølging når det har vært nødvendig. Har stor tillit både til hennes medisinske kunnskap og til henne som person. Nesten alltid presis. Tipptopptommelopp 👍
Elin er hyggelig, blid og lett å snakke med. Hun lytter til det du har og si og du blir tatt på alvor. Henviser videre dersom det trengs. Hun er også veldig flink med barn.
Veldig hyggelig, og lett å få time hos. Tid til å høre på dine problemer. Finner alltid en løsning eller henviser til noen andre når usikker.
Elin er en strålende fastlege! Tålmodig, forståelsesfull, og veldig kompetent. Hun er ekstremt effektiv, men det virker allikevel som hun bryr seg om ditt velbefinnende. Prøve svar kommer hjem i løpet av en uka. Når hun er ikke tilgjengelig alltid har supeflinke vikarer. Aldrig problemer for å få noen henvisning også! Og det som er meget viktig for oss -hun er nesten aldrig forsinket. Anbefales på den sterkeste, hele familien følger med :)