Ketil Rune Aspevik
Alltid seriøs, lyttende og videre sender til andre profesjoner kjapt. Forståelse for alle mine diagnoser. Følger opp, selv om vanskeligheter stadig dukker opp.
Meget god oppfølgning. Ble positivt overrasket da han ringte meg etter arbeidstid for å høre etter om behandling ga effekt.
Bestilte time 07.07.2017, fikk time 29.08,2017.
Dette er 52 -femtito- dagers ventetid!
Etter loven skal man ha time innen 5 -fem- dager!
Dårlig! Svært dårlig!
Har bedt om å få e-post adresse for bestilling og avbestilling av time og evt resepter o.l. , men nektes dette.
Fårt i stedet tilsendt info om bestilling/avbestilling av time m.m. på SMS. Hver SMS kr 6,- og for å få bekreftelse koster det også kr 6,- = kr 12,- til sammen.
Samtidig står det på infoen: Unngå bruk av sensitiv informasjon og ikke bruk SMS hvis det haster!
Kan virke noe distansert, men får med seg hva jeg sier. Sjekker det meste og er flink til å sende videre ved behov. Verdt å nevne er og dyktig og hyggelig betjening :-)
Flink, hyggelig og hjelpsom.
Aspevik har vært min lege side 1999. Har alltid fått den hjelpen jeg har trengt. Føler at jeg alltid blir tatt på alvor som kronisk syk, blir fulgt opp. Flink å henvise ved behov og tar gjerne en blodprøve for mye, for å være på den sikre siden. Personalet ellers er også imøtekommende og hyggelige.