Mathias Nicolai Johannessen Svanevik

Låst – ingen venteliste

Mathias Nicolai Johannessen Svanevik er en av 604 fastleger i Oslo

Siste vurderinger av Mathias Nicolai Johannessen Svanevik

Effektiv og hyggelig

God balanse mellom effektiv og hyggelig, aldri opplevd å vente mer enn 5 minutter i tillegg til at det virker som han bryr seg om jobben og pasienten. Anbefaler han på det sterkeste, ingen klager for øyeblikket

Varm og tillitsfull

Dr Svanevik er den mest omsorgsfulle, tillitsfulle, imøtekommende og hyggelige legen jeg noen gang har vært borti. Han oppleves som engasjert og tillitsfull, samtidig som man kan ha en lett og lystig tone preget av mye humor. Han er respektfull ovenfor kvinner og grenser, og er flink til å fortelle hva han gjør underveis dersom man har en kroppslig eller vaginal undersøkelse.
Anbefales på det varmeste, dette er en lege av det sjeldne!

Imøtekommende og interessert

Dr. Svanevik var en veldig hyggelig lege å bli møtt av. Jeg følte meg hørt og tatt på alvor. Han var effektiv, samtidig som han tok seg tid til å prate med meg og bli kjent med min bakgrunn.

Kan ikke se for meg at jeg vil bytte lege før det skulle bli tvingende nødvendig.

Imøtekommende

Den beste fastlegen jeg har vært hos. Jeg har vært hos flere fastleger som har ført til at jeg har mistet tilliten. Med Dr. Svanevik har gjort at jeg har en avslappet forhold til min lege.

Över all förväntan

Jag har gått till Dr. Svanevik i ca 4 år nu, och jag kommer aldrig bytte, om han inte en dag slutar. Har nästan inte lust å skriva en sån bra review för du kommer bli allt för fullbokad. Haha!

Skämt åsido; Mathias är enkel att kommunicera med, lyssnar alltid, extremt lösningsorienterad, finner ut av alt, Sjukt duktig faglig og jag är 100% enig med vad dem nedan har skrivit. One of a kind! 🙏🏻