Tasmia Anwar Khalid
Jeg har Tasmia som fastlege til mine barn, og hun er trygg, tar barna på alvor og snakker også godt og direkte med barna, noe jeg setter pris på. Enkelt å få time når man trenger det.
Tasmia er den dårligste fastlegen jeg noen gang har hatt. Ingen empati, lytter ikke til deg, og har ingen interesse av å hjelpe deg, annet enn å få deg raskest mulig ut av kontoret hennes. Styr unna.
Tasmia er svært lite empatisk og fremstår skråsikker selv om hun ved flere besøk har vist liten kunnskap og dårlige ferdigheter i enkle prosedyrer.
Jeg opplever Tasmia som en dyktig og omsorgsfull lege som tar meg seriøst. Hun tar seg tid til å prate og jeg har alltid følt meg velkommen og godt ivaretatt på timene. Hun har gjort gode vurderinger når det kommer til hvilke blodprøver og henvisninger jeg trengte. Jeg er glad for at jeg «sikret» meg henne som fastlege når min tidligere fastlege snart går av med pensjon.
Opplevde ikke å bli tatt seriøst av Tasmia. Veldig avvisende og nedlatende. Man må krangle seg til henvisninger og sykemeldinger. Helt ok til enkle somatiske problemstillinger, men forutenom det ville jeg ikke anbefalt henne til noen.