Thomas Bøe
Lege må se helhet, og få et helhets bilde av pasient for å kunne hjelpe pasient. Følte dette ble veldig feil for meg, så byttet lege. Jeg fikk ikke den hjelpen jeg trengte, etter lang sykdom.
Har aldri blitt behandlet så bra og blitt fulgt opp så godt som etter jeg fikk Thomas som fastlege. Har vært feilmedisinert i over 10 år og når jeg fikk han som lege ble nye prøver og henvisninger tatt omgående. Og den medmenneskeligheten han viser er bare topp. Kommer aldri til å bytte lege. Håper vi får beholde han for alltid :-)
Thomas e alltid effektiv og ser deg som menneske. Du slapper av med en gang du tar han i hånden. Å gå til lege er ikke så kjekt, men etter han ble min nye lege kvir jeg meg ikke lenger.
Thomas er en lege som tar seg tid, bryr seg om, og liker jobben sin. Han brenner for legeyrket, og det merker man som pasient. Han ønsker det beste for sine pasienter, og bruker tid på å lytte og å sette seg inn i deres hverdag. Han kan få deg til å le, når du minst ville trodd du skulle le. Smittende latter, som gjør at du som pasient går ut med godt humør, og en visshet om å ha blitt tatt på alvor! Definitivt DEN BESTE LEGEN EVER!
Faglig dyktig. Sympatisk. Effektiv. Menneskekjenner. Humoristisk. En svært bra lege!