Frikk Egil Nilssen
Jeg er svært sjelden hos legen, men når det først behøves er det irriterende at neste pasient er på vei inn 5 minutter etter at man har kommet. Fikk hverken informasjon om smittefare eller oppfølging av noen art, sitter igjen med et inntrykk av at det gjelder å ha flest mulig på listen og minst mulig bryderi med hver enkelt. Selve legekontoret er også en studie i tristesse, uten at det betyr så mye i denne sammenhengen. Har nå byttet lege.
Han har alltid tid til å lytte, og er meget omgjengelig og hyggelig.
Hatt han som fastlege i alle år. Opplever å bli tatt på alvor. Han er alltid blid og hyggelig, og henviser videre og setter i gang tiltak når det er nødvendig. Hadde han som lege under svangerskapet og det var alltid hyggelig å komme til han. Tok både meg og bebien i magen på alvor og informerte godt om alt mulig rart. Opplever også at han er flink til å berolige og å gi støtte til pasientene sine. Anbefales!
Rolig, omsorgsfull og engasjert lege. Tar seg god tid til å lytte. Er flink til å finne medisiner og behandlingsformer som passer. Dyktig på svangerskapskontroll. Beste legen jeg har hatt.
Ikke særlig god til å lytte til pasienten. Ble ikke tatt alvorlig og undersøkt grundig. Legen virker noe overfladisk, og mer opptatt av seg selv enn av pasienten.