Badboni El-Safadi
- Allmennmedisin
- Fordøyelsessykdommer
- Indremedisin
Har Badboni som fastlege til mitt barn. Han er en hyggelig mann som gjør jobben sin godt. Han hører på hva du har å si, veldig flink med barn og klarer å få tillit til barn slik det ikke blir så skremmendes å bli undersøkt.
Også har han jo såklart det kulest håret ;)
Jeg har hatt flere fastleger oppgjennom ettersom jeg har flyttet. Jeg har nå byttet til Badboni, noe jeg er svært fornøyd med. Jeg kjenner ikke meg igjen med kritikken som har blitt uttalt på denne siden. Jeg har stikk motsatt erfaring.
Badboni er en meget god lytter, han bruker virkelig god tid på meg som pasient (sikkert derfor det er ekstra venting, men er vel verdt ventingen). Han tar meg seriøst, og finner løsninger, slik at jeg slipper sykemeldinger.
Jeg oppfatter Badboni som en meget flink lege med store kunnskaper om det meste.
Jeg kan gi han de beste anbefalingene.
Fikk han som lege på legevakten. Jeg oppfattet legen som nedlatende og frekk ettersom han lente seg tilbake på stolen og gjespet, stilte usaklige spørsmål angående hva jeg hadde gjort dagen i forveien, og insinuerte at jeg selv hadde forårsaket "sykdommen". Han var ikke interessert i å høre da jeg fortalte om medisiner jeg gikk på som jeg mistenkte hadde utløst det (hadde med pakningsvedlegg). Jeg var heller ikke fornøyd med oppfølgingen, fordi det ikke ble tatt prøver. Jeg er sjokkert over denne legens oppførsel og kommer aldri til å gå til han igjen.
Var der for å få en sykemelding, fordi jeg hadde ødelagt foten min fullstendig, og kunne ikke møte til en eksamen. Han begynte å spørre om usaklige ting, ga meg beskjed om at jeg ikke kunne gi alle andre skylden for mine egne økonimiske feil. Ble redd og tråkket på, endte opp med å sitte å gråte foran han.
Det var et nedverdigende besøk, og jeg kviet meg for å gå til legen, selv om jeg har vært veldig syk.
Anbefales overhode ikke. Ikke før han eventuelt kommer seg ned på nivå med pasienten, og ikke oppfører seg så arrogant.
De to gangene jeg har truffet på ham har vært på legevakt under akutte skader. Han fremstod som arrogant og lite hyggelig. Han var nærmest bælerende (som om skaden burde vært ungått) Sikkert under press og lite tid men jeg har et dårlig inntrykk av ham.