Einar Harald Evenstad
Som mange andre her, har jeg delte meninger om Einar. Min erfaring er at tidsmessig, så er det ikke tid til noe utenomsnakk, verken før eller etterpå. Og det er greit nok, jeg liker heller ikke å sitte på venterommet fordi tante Guri skal fortelle om barnebarnet som har fått sin første tann. Så det går unna veldig kjapt. Jeg har dog merket meg at dersom du forsøker å ta opp mer enn en ting, så er uviljen der. Noen ganger får man grei beskjed om at dette må bli to konsultasjoner, men da er det gjerne større ting, og det forstår jeg. Men jeg synes at når det er avsatt 15 minutter, da burde jeg i hvertfall få bruke 10 av dem. Så mye etterarbeid kan det da ikke være, men jeg vet ikke. Har jo hørt at legene drukner i papirarbeid.
Alt i alt kommer jeg ikke til å bytte lege med det første. Det er til tider vanskelig å komme til hos ham, men som lege har han hjulpet meg når jeg har hatt behov for det. Det føles dog lett som om man havner i en hard meningsutveksling noen ganger, han har en tendens til å skjære gjennom med sitt syn uten å la meg snakke ferdig/komme til poenget. Det liker jeg ikke. Men av de legene jeg har hatt gjennom årene, så havner Einar helt klart blant de beste.
Veldig fornøyd etter å ha hatt ham i mange år både jeg og mine barn.
Veldig støttende og flink å henvise videre til spesialister dersom det er nødvendig.
Føler meg veldig hørt og veldig godt mottatt, selv i travle tider.
Jeg gikk til Evenstad i mange år, men de siste årene valgte jeg å heller gå til turnus-leger på samme legesenter. Grunnen til dette er at jeg føler ikke at Evenstad har verken forståelse,empati eller omsorg for meg når jeg kom inn med problemer/sykdom,enten det var fysisk/psykisk. Han bagatelliserte depresjon,angst etc. Og hvis jeg hadde en ekstra liten ting jeg ville ta opp eller spørre om måtte jeg bestille ny time. Han fikk meg til å føle meg som en byrde da jeg var der og brukte så utrolig liten tid på meg hver gang. Var rett inn og rett ut igjen,alltid! Nå når jeg har byttet lege er det som natt og dag! Endelig en som viser forståelse og empati, endelig en som tar seg noen minutter ekstra til å fortelle/snakke om ting.. Ville aldri gått tilbake til Evenstad, er veldig viktig å ha en lege som man føler at bryr seg om ditt ve og vel!
Har også ikke så god erfaring med han, er min fastlege pr idag men ser etter en ny..........evenstad bagatelliserer det som betyr mye for meg, dødsfall og depresjon er alvorlig for den det gjelder........føler jeg må betale før jeg skal inn for å bli møtt med et smil..........han har dårlig tid og man kan ikke ta opp to forskjellige ting i en time f eks er du hos han pga du har halsbetennelse og ikke kan gå på jobb og samtidig har du vondt i et kne, så må du besille ny time pga kneet.............nei vi er ikke fornøyd med en lege som ikke har tid og ikke bryr seg om oss som pasienter.....og ikke minst når du trenger akutt timer så kommer du aldri til han.....
Jeg går ikke hos Evenstad mer for jeg har flyttet. Jeg har bare godt å si om ham. Lett å prate med er han også. Vurderer å bytte tilbake da den nye fastlegen min som får veldig mye skryt, er en dust.
Evenstad har alltid hatt tid til meg. Han har aldri vært sur eller arrogant.