Barbara Merethe Gillow

Autorisasjon (1994)

Venteliste

75 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Barbara Merethe Gillow er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Barbara Merethe Gillow

Veldig fornøyd!

Meget hyggelig og flink lege. Jeg er rett og slett fornøyd. Tar seg tid til å lytte og gjør de riktige tingene.

Lite fintfølende

Ikke fornøyd med denne legen, av flere grunner.
Kommunikasjon:
Utålmodig og rask til å trekke konklusjoner på mine vegne, noe som oppfattes som dømmende.
Ofte en følelse av å sitte i avhør.
Jeg opplevde faktisk manglende respekt for meg som pasient.
Til det medisinske:
Ba om celleprøve. Tok lang tid før jeg fikk tatt denne celleprøven for så å få brev om at prøven ikke kunne brukes. Uten å få ny innkalling eller oppølging!

Anbefales ikke!!

Har nå byttet lege og er kjempefornøyd!

Svært uprofesjonell

Jeg oppsøkte denne legen med et sensitivt tema og hadde en svært dårlig opplevelse. Hun var dømmende når jeg var i en sårbar situasjonen og jeg forlot kontoret gråtende. Hun var ikke den riktige legen til å rådføre meg i min situasjon, men utførte uansett konsultasjon. Dette opplvde jeg som uprofesjonelt. Anbefaler henne ikke.

Humørsyk

Opplever at hun gir god helsehjelp. Men at hun kan være 'dømmende' ovenfor meg som pasient. Det kommer helt an på humøret. Lurer på om hun er lei av yrket sitt? Ikke alltid hun lytter til hva pasienten sier ift symptomer og spørsmål hvis hun har bestemt seg.

Ellers er tilgjengeligheten god og prøver blir tatt. Personalet på legesenteret er veldig gode.

Dårlig behandlet!

Har hatt henne som lege i 9 år. Problemet er at man aldri vet hvem man møter når man kommet til timen. Er det den sure, frekke og ufølsomme legen, eller den koselige, nøye legen. I det siste er det desverre den mindre hyggelige jeg har møtt på.