Kjetil Hagerup
Tilleggskompetanse
Han hører på deg og man føler at han virkelig bryr seg om deg og vil ditt beste. Det er enkelt å få timebestillin. Og når jeg har enkle spørsmål om ting jeg ikke nødvendigvis behøver å bestille meg time til, så ordner han alltid med at reseptene blir lagt inn elektronisk.
Kjetil Hagerup er en enestående lege. Han lytter og tar deg seriøst, henviser deg videre om han er usikker. Man føler seg ivaretatt og i trygge hender. Kjempeflink!
Kjetil er bare konge. Mannen har og hjelper både meg og min kone med våre "problemer" han har også hjulpet meg med og gå ned 42 kg. Spiller ingen rolle om han taster på tastaturet sitt. Så lenge han svarer meg på mine spørsmål og på ett språk jeg forstår. (Tidligere fastlege snakket alt til meg på latinsk)
Er bare ett problem med fyren. Han er Liverpool fan.
På grunn av et veldig hektisk arbeidsmiljø i en 5 år periode kollapset eg totalt, kunne ikke utsette det lenger, eg måtte ha hjelp. Fikk time med fastlegen, forklarte tilstanden etter beste evne, ba om råd og hjelp. Han virket svært uinteressert. Legen forklarte at når han hadde det hektisk på jobb, tok han noen timer overtid som løste det hele. Eg vart sjokkert og trist over svaret eg fikk. Forsøkte å forklare at det var nok ikke så enkelt. Men her var det ingen innsikt å få. Eg gjekk der i fra og fikk veldig god hjelp og forståelse hos ny fastlege.
En fantastisk lege som tar ting på alvor. Han "kaster" ikke piller eller sykemelding etter deg!! Han undersøker grundig.