Axel Heienberg
Axel Heienberg er nesten født til å bli almennlege. Han har bevist overfor meg at han har de aller fleste egenskaper som skal til for å fylle denne rollen. Det betyr følgende : Rolig i sin adferd. Evne til å oppnå kontakt. Øyekontakt. Empati. Ser og tar ting raskt. Vet hva som skal behandles på stedet og hva som skal henvises. Og i tillegg har han et hjelpepersonell som utfyller alle disse ting. Her føler man seg trygg.
Dr. Heienberg har vært min fastlege i 15 år. Jeg ser alltid frem til konsultasjoner hos ham fordi jeg vet at jeg blir tatt imot med respekt, og at jeg får en trygg oppfølging. Veldig godt fornøyd!
Effektiv og jordnær. Rolig og søkende etter signal som kan øke forståelse for problemet jeg har, og se dette i en større sammenheng, før han konkluderer og kommer med sin anbefaling.
Jeg har hatt Heienberg som fastlege siden jeg var 15 år. Altså i over 25 år.
Han tar meg alltid på alvor og er en svært god fastlege.
3 barn er også født etter oppfølging hos Heienberg. Har bare godt å si.
Axel Heienberg er ein god lege på alle vis. For meg er ein god lege ein som er imøtekomande, tek deg på alvor, har tid til å lytta og som forklarar godt ymse helsespørsmål. Heienberg har alt dette. Han er lett å prata med, er grundig og framstår som særs profesjonell.