Aud Marie Hoel

Autorisasjon (2002)

Venteliste

68 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Aud Marie Hoel er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Aud Marie Hoel

Styr unna

Som de fleste andre her skriver så får du ikke en god opplevelse. Har blitt ledd av og hun har ikke tid til noe mer enn en enkelt ting. Du får ikke det du forventer av en lege i det hele tatt. Snarere tvert imot, du kan risikere å gå herfra gråtende og trist.
Hennes fantastiske sommervikar som er der hver sommer er den eneste grunnen til at jeg holdt ut her i flere år. For hun er virkelig den dyktigste og vennligste legen jeg noengang har møtt. Sender en klem til henne dersom hun skulle komme til å lese dette.

Anbefales ikke

Gikk til denne legen i mange år, men fikk nærmest aldri hjelp til problemer som jeg gjerne kom igjen med flere ganger. Opplevde å bli fnyst av og følte meg latterliggjort når jeg kom dit. Legen har som regel svært dårlig tid og gir uttrykk for at du skal dra kjappest mulig, og jeg følte meg lite sett og hørt. Nå har jeg heldigvis skiftet fastlege, og fått hjelp med problemene mine. Skulle gjort for lengst og spart meg for en hel del!

Dårlig

Min erfaring er dessverre svært dårlig. Resepter jeg har fått på blå resept i årevis blir skrevet på hvit resept, jeg må selv gjøre det digitale arbeidet ved å innhente opplysninger som instansar seier at dette er fastlege sin jobb. Jeg føler meg dårlig ivaretatt og lite viktig.

Utålmodig

Jeg tør ikke å stille mer enn ett spørsmål i frykt av at hun skal bli irritert på meg igjen, og svare meg på en arrogant måte. Anbefaler ikke denne fastlegen. Hun har ikke den tålmodigheten som skal til for at en pasienten skal føle seg trygg og hørt.

Anbefales ikke

Aldri tid til mer enn ett spørsmål fra deg. Bryr seg ikke, og svarer lite faglig. Man føler seg rett og slett dum når forteller hva som er galt. Uprofesjonell lege. Ville styrt unna..