David Myklatun
Han har en lun personlig stil, ro, tar seg tid, og har masse humor! Og igjen: dermed er i grunnen alt sagt.
Informativ, korrekt, oppfølgende, real.
Den absolutte beste lege jeg har hatt siden opprettelse av fastlegeordningen.
Jeg har hatt maaaaange fastleger siste årene og etter jeg flyttet så savner jeg denne legen,det finnes ingen som han,han tok faste blodprøver fra gang til gang slik at han kunne holde øye med dem tilfelle avvik,han tok seg tid til å lytte,spurte om åssen jeg hadde det, en lege som virkelig bryr seg om pasientene sine!!! Utrolig hyggelig og koselig lege,aldri vært i nærheten av en så flink lege etterpå, annbefaler han til alle!!!
Hilsen
Han tar deg på alvor og har ingen problemer med å henvise deg til der det måtte trengs dersom dette er nødvenig. Han kunne nok tatt seg bedre tid til å lytte til deg dersom du har andre ting du vil ta opp, konsentrerer seg som regle bare om første problem som tas opp.
Nå har jeg bare ringt legen dersom det haster og da får jeg time på dagen (om jeg ringer tidlig) ellers er det nok noen ukers ventetid. Når jeg har ringt legen så venter jeg som godt over 10 minutter før de på kontoret svarer, noe som er veldig synd for det trekker jo ned på hele legekontoret