Charlotte Meyer

Autorisasjon (2007)

Venteliste

231 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

3 Leger - Indre Arna Telefonnummer55 24 13 7255 24 13 ...
Indre Arnavegen 175 5261 Indre Arna
Charlotte Meyer er en av 267 fastleger i Bergen

Siste vurderinger av Charlotte Meyer

Empatisk, snill og lett å snakke med

Charlotte er nok den beste legen jeg noensinne har hatt. Hun tar alle bekymringer på alvor, nøler ikke med å henvise videre og er utrolig lett å snakke med. Selv ved ubehagelige temaer/undersøkelser klarer hun å få pasienten til å slappe av og å føle seg trygg. Selv om hun nok har det travelt med mange pasienter viser hun aldri dette, og tar seg god tid til å høre på pasienten.

Svært god lege!

Når jeg er til legen føler jeg meg sett og hørt og jeg merker at jeg er i trygge omgivelser. Ingenting er feil å ta opp og legen gir masse oppmerksomhet og er alltid i godt humør. Vi kommer alltid frem til løsninger og videre behandling dersom det skulle være noe og hun ber meg alltid om å holde henne oppdatert på hvordan jeg har det og om medisiner hjelper. En trygg og hyggelig lege som virkelig bryr seg om sine pasienter!

Meget fornøyd

Hun er en svært hjelpsom og omtenksom lege. Alltid godt forberedt til nye timer, følger med i journaler og holder seg oppdatert. Effektiv, dyktig, tar sine pasienter alvorlig og man får rask hjelp.

Beste legen jeg har hatt

En fantastisk lege på alle måter. Hører på det du sier og tar deg på alvor. Er virkelig kunnskapsrik, og henviser deg videre om det skulle være noe. Kan anbefales på det sterkeste!

En virkelig god lege!

En svært hyggelig, imøtekommende og ikke minst - dyktig lege som virkelig kan anbefales!