Kristian Oppedal
Oppedal har alt for å være en god fastlege, han tar seg tid til å lytte og behandler deg på en seriøs, men samtidig veldig trivelig måte. Flink til å kommunisere. Veldig hjelpsom og ivrig med å ta initiativ til videre oppfølging. Han er flink til å få pasienten til å føle seg likeverdig, noe jeg setter pris på. Faglig sett er han også veldig dyktig og kunnskapsrik, og jeg får inntrykk av at han hele tiden også prøver å strekke seg utover forventet med å bli bedre og bedre. Får virkelig følelsen av at han bryr seg om pasienten! Tar seg god tid til deg hvis det trengs, har aldri opplevd å bli "kastet ut" av kontoret. En av de aller beste fastlegene jeg har hatt, og jeg ville ikke nølt et sekund med å anbefale ham til mine nærmeste venner eller familie.
Jeg har flere ganger opplevd å ikke bli tatt seriøst hos ham de siste årene, og bli skuflet raskt unna uten noe reell undersøkelse av plager. Endte opp med å gå til en annen lege og få påvist kronisk sykdom. Men det må sies at han har bedret seg i det siste.
Fantastisk. Rolig og virker oppriktig delaktig. Har flere i vår familie som er "kunder" hos ham.
Kristian er lyttende, nøyaktig og grundig i sine undersøkelser.
Hvis man har time der, kan man noen ganger oppleve at han er litt forsinket. Det er fordi han gir hver eneste pasient god og grundig hjelp - da venter jeg gjerne 10 minutter, for jeg vet at han gir meg samme service!