Aksel Tveråmo
Tilleggskompetanse
dårlig til å lytte til meg, virker uinteressert, kanskje han egentlig vil finne seg annet arbeid men har grodd fast.. skriver for lett ut medisiner..
Jeg synes han er hyggelig og profesjonell.
Man føler seg godt ivaretatt når man er inne på konsultasjon, og han gir deg den tiden du trenger. Litt kronglete når det gjelder telefontid og lignende, men timebestilling på SMS fungerer greit. Hvis man vil få det man peker på, mht. medisiner, så kan man gå et annet sted.
Dårlig kominikasjon hører for lite på pasienten.Har lite tilit til han som lege , derfor bytter jeg
har hatt ham i to år og har gjennomgående vært vanskelig å kommunisere med. Liker å utbrodere sine ideer om levevis som årsak til plager, mer enn å henvise til spesialister når dette ønskes. holder seg sjelden til den egentlige saken.
Når jeg har med datteren min (på 13 år) til legesjekk, hilser han ikke på henne, men forholder seg kun til meg. Han synes å etterspørre vår vurdering av saken i større grad enn han gjør sin egen vurdering av hva som må gjøres. Henvisninger og resultater etter undersøkelser blir ikke fulgt opp.