Aksel Tveråmo
Tilleggskompetanse
Får alltid hurtig respons på min henvendelse om time, enten den sendes via mail, tekst eller portalen til Helse Norge. Får alltid time innen kort tid. Han gir seg tid til å lytte og sender deg fort videre til spesialist når det er nødvendig. Bruker ikke fastlegen så ofte, men føler meg alltid velkommen.
Aksel Tveråmo fremstår svært uprofesjonell. Jeg opplevde at han var nedlatende og frekk, og jeg følte meg brydd som brukte tiden hans, til tross for at det var et svært nødvendig legebesøk. Han brukte mye tid på å beskrive sine subjektive formeninger om helsepolitikk, noe som var svært upassende. Jeg har flyttet mye og har dermed hatt en god del ulike fastleger tidligere, men Tveråmo er uten tvil den verste jeg har møtt. Fraråder denne legen på det sterkeste.
Nedverdigende, gir et inntrykk av at pasienten kun er en inntektskilde - som ihvertfall ikke er verdt å høre på. Verste opplevelsen med lege jeg har vært med på.
Blir hyggelig mottatt av legesekretær/sykepleier og legen.
Greie fasiliteter på venterom og kontorer.
Utstyr ok.
Legen kan bruke litt mer tid på forberedelse/journal i forkant av timen.
Meget rask og god oppfølging av henvendelser.
Jeg hadde en time hos Dr.Tvermåo der jeg verken ble hørt eller forstått. Jeg oppfatter denne legen som svært distré og at han ikke får med seg halvparten av det pasienten forteller, mens han synser for seg selv uten å inkludere pasienten overhode. Følte han nesten ble irritert over at jeg ikke var enig med konklusjonen hans da den ikke var relevant i det hele tatt.