Ørjan Henning Vågane
Jeg var fornøyd med Ørjan de 2 første timene, men så ble han bare verre å verre!
Han har flere ganger bare reist seg opp fra stolen før jeg er ferdig med det jeg ønsker å fortelle/snakke om, og gått bort til døren og åpnet den - jeg har rett og slett følt at han har kastet meg ut!
Forteller du at du har vondt en plass eller noe, har han bare sagt "det er ikke farlig" - jeg er ikke ute etter det svaret, men jeg liker å vite hva ting er eller kan være...
Det virker som han allerede nå er gått lei av å være lege og jeg føler meg ikke velkommen til han, så jeg har dermed nettopp byttet fastlege og håper på bedre timer der!!!
Synes han er arrogant og for selvsikker på seg selv! Har hatt 2 ufine timer hos han. Kommuniserer på en dårlig måte!
Han har hjolpe meg med mine problemer som andre leger jeg har hatt, bare har oversett! Han er åpen og tenker litt lenger enn andre leger.
Savner en e-mail adresse der det er mulig å få kontakt med legene.
Forklarer godt, virker å være meget dyktig. Undersøker grundig og henviser til nødvendige undersøkelser. Tar tak i problemstillingene og følger godt opp. Her er en trygg.