Thomas Følsche
Han tok seg veldig mykje tid for samtale og forklaringar, var veldig hjelpsom og forståelsesfull. Fint at han også spurte om personlege ting og ser heile menneske, ikkje berre kroppen.
Eg er veldig glad å ha han som fastlege.
Grunnet flytting byttet jeg til T.F. som fastlege.
Måtte ha en time pga. allergier.
Fikk masse urelaterte spørsmål om jobb og enkelte ufine kommentarer.
Null blikkontakt.
Han sa han egentlig ikke kunne noe om allergier, men at han kunne prøve(istedenfor å gi meg henvisning til noen som kan noe om allergier)
Ble spurt om jeg hørte pipelyder når jeg pustet. Da jeg sa nei, fikk jeg høre at da kunne han ikke gi meg resept på astma-medisiner. Jeg har ikke astma.
Selv om jeg fortsatt hadde problemer med allergier dro jeg aldri tilbake.
Byttet fastlege så snart det var en annen lege med ledig plass.
Eg har hatt Thomas Følsche som fastelege, og er flink ein flink og samvittighetsfull lege som tar seg god tid ved konsultasjon.
Flink til å tenke gjennom problemet før en får tabletter. Tek pas på alvor og får ting gjort. Ein kjekk lege. Lett å ha med å gjere.
Dette er den verste legen eg nokon gang har hatt! Har aldri i mitt liv blitt behandla så dårleg av ein lege før.
Her må Førde legekontor skjerpe rutinene sine!
Han sa verken hei eller ønska meg velkommen og hadde ingen augekontant på den tida eg var inne hos han.
Han virka irritert på meg for at eg var der. Det virka ikkje som om han var interessert i å finne ut kva sjukdom eg kunne ha heller. Ingen "god betring", ikkje ein gong eit "ha det" når eg gjekk ut døra.
Kjem ALDRI tilbake hit!!!!!!!