Helge Rygh
Tilleggskompetanse
Helge Rygg er en god og lyttende lege. Han bryr seg om sine pasienter og for ham er ikke jobben bare jobben. Han ser deg som menneske. Jeg ville aldri byttet han om det ikke var for avstanden. I etter kant har jeg bare hatt problemer med mine leger. Helge Rygg er dyktig.
Helge har en unik evne til å forstå og relatere til andre mennesker. Jeg har hatt han som fastlege i godt over 10 år og får alltid god hjelp og veiledning.
Vi har hatt Helge som fastlege i alle år. Min mor gikk til han før hun fikk meg, og jeg har hatt han som fastlege i 30 år. Da han flyttet fra området vårt og vi fikk ny fastlege, så byttet vi tilbake med engang fordi Helge er en fastlege man ikke vil miste.
Går han av med pensjon så blir det veldig vanskelig å finne en like flink fastlege.
Aldri hatt en negativ opplevelse med Helge som fastlege.
Lytter og tar deg på alvor. Henviser videre hvis det er behov for det. Veldig flink til å se hele mennesket. Den lune gode humoren er beroligende og han har alltid tid til en liten prat om det som rører seg ute i samfunnet. Kunne ikke bedt om en bedre fastlege.
Veldig ålreit type med mye kunnskap! Når jeg har kommet innom med et problem har han med en gang visst hva som måtte til.