Daniel Tekle

Autorisasjon (2008)

Venteliste

8 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Gjøvik Legesenter Telefonnummer61 14 05 0061 14 05 ...
Fahlstrøms Plass 1 2815 Gjøvik
Daniel Tekle er en av 30 fastleger i Gjøvik

Siste vurderinger av Daniel Tekle

Hyggeleg og profesjonell

Blid, lett å kommunisere med, effektiv. God lyttar. God i norsk. Innbyr til tillit. Følgjer godt opp.

Usympatisk

Ufin og usympatisk lege som uttrykker seg på dårlig norsk og som er uhøflig i allerede første møte med meg. Skiftet lege med en gang! Anbefales ikke!

Uproff, ingen kommunikasjon. Bytter fastlege asap

Byttet fastlege pga flytting, kom inn for celleprøve og allmennsjekk. Møtte en lege som var uforberedt og virket stresset. Ble ikke tatt på alvor om plager, og han tok en celleprøve jeg ikke opplevde som profesjonell. Sa til han at jeg har respekt for stressende tider og dårlig tid til hver enkelt pasient, men at jeg ikke hadde opplevd timen som ålreit. Han ble synlig irritert og kranglete, og mente jeg fikk heller bestille en ny time. Ikke OK.

Tillitsfull og empatisk.

Daniel tok seg god tid og jeg fikk grundig oppfølging. Han er meget tillitsfull og trygg. Han er ikke min fastlege, men jeg fikk time hos han siden min lege var borte. Jeg er takknemlig for rask, grundig og god oppfølging.

Veldig usikker

Føler meg ikke trygg som pasient hos denne legen, han er veldig usikker, også med tanke på hvilke medisin han skal gi meg. Spør meg som pasient om dette, det er legens jobb å vite.