Kjetil Bjørge
Tilleggskompetanse
Vært min fastlege i snart 30 år. Selv om jeg har vært på flyttefot så har jeg alltid reist dit når det skulle være noe, for litt mindre pjask eller hva andre leger jeg mener bør klare så reiser jeg til de. Men når jeg trenger virkelig hjelp og forståelse så er Kjetil den jeg alltid drar til.
Jeg hadde en gang vært gjennom flere allmennleger for å få diagnose på en defuse sykdom, vært gjennom flere blodprøver uten hell, men det var fordi jeg trodde det var noe de fleste leger bør kunne, så etter en kjapp tur til Kjetil så tok det minutter å få diagnosen og behandling og det var han jeg skulle ha reist til å begynne med. Men tross reise avstand den gangen måtte jeg ty til andre leger dessverre.
Etter en sterkt preget trafikk ulykke jeg var gjennom en gang, så fikk jeg utrolig god oppfølging av både Kjetil og personalet for behandling av sår skader.
Men en må vite, en allmennlege er ikke synsk. En må klare å formidle sin eventuelle sykdom/plager så best de kan klare, så vil man klare å komme på talefot rimelig fort om de føler ikke blir hørt osv.
At folk føler de blir "kastet" ut, så har man ikke fått formidlet alt som sitter i tankene sine, får man sitter igjen med mer man skulle hatt sagt.
Ved henvisninger til spesialister, så har responsen vært rask og effektivt.
Personalet har blitt veldig mye bedre med årene, er hyggelige og forståelige. Men jeg er like forståelig på at der må alltid være rom for hva av andre har som hastesaker også. Legesenteret her har utrolig mange besøkende, på venterommet kan der være veldig mange til tider. Og en kan bli redd for å måtte bli sittende å vente lengre på timen sin, men en blir ropt opp den tiden man skal være der. Det kan være til hjelp å være litt forberedt på møte med legen, det kan være til stor hjelp for både pasienten og legen. Det samme gjelder ved telefon/timebestilling.
Som sjømannslege er Kjetil Bjørge veldig bra. Tar seg til til det som trengs, og har man andre spørsmål, får man gode svar.
Hører på hva du sier og sitter ikke bare med nesa i PCen!
Personalet bør skjerpe seg på telefonen. De er ikke kvalifiserte til å bedømme hasteårsak!
Med Kjetil Bjørge får jeg følelsen av at jeg treffer en vennlig, kunnskapsrik og oppdatert lege, men legetimene som tidligere nevnt her kan bli i det korteste laget.
Skulle ha en sjekk av diverse, men fikk følelsen av at han ikke undersøkte grundig nok.
Dr.Bjørge er meget dyktig lege. Han er flink til å lytte og finne en løsning på problemet. Men en dyktig lege er som en dyktig bilmekaniker, han er ikke veldig tilgjennglig og en legetime blir i korteste laget når man blir sendt på dør etter 15-20 min.