Hermod Flaaen
Han har erfaring,lytter, tålmodig, kunnskapsrik,god på å forklare. Tar seg god tid på å forklare. Kjem ein med eit problem setter han seg inn i problemstillingen og gir seg ikkje før han finner ut av det og at eg forstår kva som feiler meg. Henviser gjer han og vist det er nødvendig. Alltid blid å i møtekommende. God på å gi råd ang kost, ernæring og trening. Er tilgjengelig og ringer opp igjen vist eg ber om det.
Nektet å gi datteren min en legeerklæring på grunnlag av at han aldri hadde vært syk på en skoledag. Virket som om han lyttet, men i ettertid satt han bare og pratet om ting som var lite relevante i forhold til tema. Jeg prøvde å forklare situasjonen og at datteren min trengte en legeerklaring men det nektet han å gi ut. Svært uprofesjonelt.
Flaaen er imøtekommende og lytter i oppstarten.
Men så tar han over, og gir altfor lange utredninger om det tema han måtte lande på.
Du kan gi opp å komme til orde når han er igang.
Roter litt med henvisninger og beskjeder, husker litt dårlig.
Men vilje til å hjelpe har han.
Dyktig lege som er oppdatert. Har solid kunnskap. Bruker den tid som er nødvendig på pasient. Flink å forklare sammenhenger i sykdomsforløp.
Virker i første omgang som om at han bryr seg men etter hvert viser det seg at han ikke følger opp tidligere funn glemmer å følge opp tidligere prøver noe som har medført at behandlinger ikke har blitt iverksatt. Det er i tillegg startet behandlinger som ikke det viste seg å være grunnlag for. Han er dårlig på å drive forebyggende og journalføringen er preget at dårlig skjønn.