Anne Marte Bye Flem
Alltid god tid til pasientene sine.Føler at hun har tid til å lytte til hva jeg sier.Har hatt henne som lege i mange år.Takknemlig for at hun er fastlegen min.
Vært min fastlege i årevis. En veldig rolig og behagelig person, som lytter til hva det gjelder, fremfor å stresse deg ut igjen. Bruker som oftest å få time noen dager til en uke etter bestilling, men da har det heller ikke hastet. Har fått time på dagen de gangene dette har vært nødvendig. Eneste ulempen er at det kan være ganske vanskelig å nå legekontoret per telefon. Noen ganger får man aldri svar, så bestiller nå time via tekstmelding.
Er enig med den forrige beskrivelsen. Veldig flink lege, som virker engasjert i pasienten og har god tid. Veldig hyggelige folk som jobber i skranken på legekontoret og, lett å få komme til :)
dette må være det elskligste vesen jeg har møtt.i tillegg til å være en meget dyktig medisiner,er hun alltid blid å medfølende. skulle man råke så ille ut å få depresjon.føler man seg straks mye bedre etter en samtale med henne.den som har mulighet å få henne til fastlege er utrolig heldig.
mine varmeste anbefalinger.