An Young Sigersvold
Jeg ble mottatt veldig vennlig. Hun var oppmerksom, lyttende, og lett å snakke med. Et vellykket valg av fastlege!
Jeg og min familie er nå ute etter en ny lege.
Lite engasjerende. Føler hun ikke tar oss på alvor, er skeptisk til det meste.
Altfor lang ventetid ved timebestilling, 3-4 uker.
Jeg har hatt denne legen en del år nå og er svært fornøyd. Hun har sendt meg til spesialist da hennes egen kompetanse ikke har vært god nok(hennes vurdering) og har alltid diagonisert riktig. Jeg har full tillitt til henne som lege. Problemet er at det er vanskelig å få time, og å komme igjenom på tlf.linjen.
Denen legen er helt likegyldig og ikke imøtekommende i det hele tatt. Hun bryr seg ikke om pasienten og man vet ikke helt hvor man har henne. Hun har også store problemer med å henvise videre til spesialister og tar ikke andre legers råd på alvor. Det virker som hun alltid skal ha rett og er ikke åpen for å kommunisere. Ellers er hun sur og virker uinteressert i å være til hjelp. Gir følelsen av utrygghet og usikkerhet. Fraråder å bruke henne som fastlege.
Hun er en kjempe bra lege , som jeg tror tar pasientene på alvor hvis man virkelig er syk. Har fulgt meg opp i min sykdomsperiode og hun kaller meg inn til gjevnlige kontroller. Hun nøler heller ikke medå rådføre seg med spesialister hvis det skulle være nødvendig.