Elin Tora Hoel
Anbefaler ikke denne legen, samme erfaring som de under skriver. Veldig synd da hun virket hyggelig og imøtekommende i starten, men har støtt på en del problemer med denne legen og føler ikke jeg får informasjon eller hjelp med det jeg kommer dit for. Så meg nødt til å bytte lege.
Veldig fornøyd med Elin som fastlege! Opplever at hun tar seg god tid og at hun er tilgjengelig, hun virker veldig kunnskapsrik.
Måtte dessverre bytte lege, da jeg opplevde aldri å nå helt inn med mine problemer/ utfordringer over mange år, og at hun hele tiden « visste best». Dårlig til å sende videre.
Følte meg presset til å « holde ut» smerter og fysiske plager. Noe som har resultert i store utfordringer i hverdagen og et lite funksjonelt liv.
Veldig trist, da hun på mange måter var god på sin måte.
Jeg og familien min har hatt Elin som fastlege for flere år. Er veldig fornøyd. Hun er veldig flink og snill.
Arrogant,lytter ikke til pasienten.Alt det de andre har skrevet her,har jeg også opplevd.Burte lytte mer på pasienten.Det er en grunn for at man trenger å komme seg til legen.