Martin Løwe Skas
Super lege, dyktig og interessert, kunnskapsrik. Serviceinnstilt. Flink også med ungdom. Veldig fornøyd.
Veldig fornøyd med Martin som fastlege, da han virkelig bryr seg om hvordan man har det, men det er fryktelig tungvint å få time på Nesbru legesenter og Det tar også veldig lang tid å få svar på e-konsultasjoner og e-resepter, Nesbru legesenter oppfordrer til at alt skal gå elektronisk men du svarer ikke før man maser flere ganger
Min opplevelse av Martin er at han er en kjempedyktig fastlege. Han er hyggelig, trygg, omtenksom, effektiv, kunnskapsrik og tar meg alltid på alvor. Jeg føler virkelig at jeg har fått god hjelp etter å ha vært hos han. Det er trist at jeg måtte bytte fastlege på grunn av flytting, for jeg skulle gjerne fortsatt å ha han som fastlege!
Man må kanskje vente litt før man kommer inn, men det gjør meg ingenting fordi han bruker den tiden som trengs når det er min tur. Tar meg alltid på alvor. Gir svar selv på kveldstid eller helg hvis det trengs. Er rask med å legge inn resepter utenom time
Relasjon over tid er den viktigste suksessfaktor for å kunne oppdage alvorlig sykdom. Det kan fastlegen - ikke videolegen eller engangslegen. Jeg vil anbefale denne fastlegen!