Oddrun Synnøve Vingen
Har ventet opp til 45 min i gangen før jeg får komme inn. Legen stiller ikke spørsmål for å prøve forstå sykdomsbildet, men heller motargumenterer dine forklaringer og plager. Blir ikke hørt og løsningen er som regel noen piller. Prøver blir rotet bort så du må tilbake for å ta nye. Må aktivt oppsøke legesenteret for å høre resultater. Kommer aldri gjennom når man ringer legesenteret. Må sende sms.
dessverre måtte jeg flytte for å studere, og savner Vingen grusomt. Hun viste forståelse og unik omsorg i en vanskelig tid, og tok meg alltid seriøst. hun hadde også alltid et varmt smil på lager, og jeg ble nesten alltid glad av å ha time hos henne. ingen leger jeg har hatt siden har vært som henne.
Jeg bare hatt behov for å oppsøke denne legen noen få ganger, og er glad jeg ikke har hatt alvorlige lidelser. Jeg oppfatter henne som arrogant med liten evne til å lytte og finne løsninger. Jeg har byttet fastlege.
Oddrun er den beste legen jeg har hatt noen sinne. Hun er veldig omsorgsfull, og bryr seg virkelig om pasientene sine.
Tar seg god tid og sjekker deg grundig.
Man føler at man blir tatt på alvor og at hun tror meg. Kommer med gode forslag på forbedringer. Veldig sympatisk