Thor Leonard Lim Digre
Positivt:
- Lett å få legetime
- Flink til å ta prøver
Negativt:
- Vet best selv, spesielt i forhold til rygg, knær o.l.
- Henviser sjelden til andre spesialister.
- Litt belærende i stilen
Kan være arrogant og virke nedlatende, litt sånn "uff, hva vil du?" holdning.
Ikke flink til å henvise til spesialister, holdt på i flere år for å få henvisning til spesialist for ett av barna og når vi kom til spesialisten fikk vi vite at barnet vårt skulle vært til han for lenge siden. Dette har jeg opplevd flere ganger, både med barnet og meg selv.
Han skal alltid vite best selv, er ikke villig til å høre hva andre leger sier, fordi om en lege (på samme kontor) har anbefalt diverse undersøkelser er han ikke villig til å ta de fordi han mener det ikke trengs.
Ikke bestanding flink til å høre på og tar lette løsninger istede for faktisk å undersøke.... "du er for ung til at det er noe alvorlig, det går nok over". Så holdningen er desverre litt dårlig. Kunnsapen er nok der, men skulle vært flinkere til å ta prøver og undersøke hva det kan være og innse når det er noe som kan ligge utenfor hans kunnskapsnivå, altså henvise til spesialist.
Ikke ha det så travelt!
En lege til å stole på! Tar meg på alvor, stiller også krav til meg som pasient, noe som jeg synes er viktig. Piller er ikke alltid løsningen på alt. Flink til å forklare ulike problemstillinger. Ryddig og effektiv uten at det går utover kvaliteten. Kort ventetid for å få time de årene jeg har gått hos han.
Veldig fornøyd:-)
Dyktig lege som er rett på sak. Kan virke som han har det travelt og er arrogant, men han stiller diagnose raskt, og jeg er ikke til legen for å koseprate, så det er perfekt
Totalt sett en grei lege jeg har faglig tillitt til,og som jeg oppfatter å ha kompetanse tilsvarende utdanning og år som praktiserende.
Men, kan oppleves som noe utålmodig og faktisk til tider litt arrogant.
Avslørende kroppsspråk.