Hedda Skjolde Fiske

Autorisasjon (2006)

Venteliste

118 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Din Doktor Telefonnummer73 98 28 8073 98 28 ...
Vollabakken 3 7030 Trondheim
Hedda Skjolde Fiske er en av 201 fastleger i Trondheim

Siste vurderinger av Hedda Skjolde Fiske

Litt arrogant

Jeg opplever ikke at Hedda ser meg eller tar meg på alvor. Jeg opplever å bli vurdert ut ifra generaliserende fakta, ikke ut ifra meg som enkeltmenneske. Dersom jeg har bekymringer eller spørsmål i forhold til sykdom blir dette nærmest ledd av. Hun er god på det konkrete og fysiske, men kunne med fordel vært mer helhetlig i sine vurderinger.

Fornøyd!

Jeg har aldri før opplevd god kontakt med en lege, men når jeg kom til Hedda følte jeg meg ivaretatt. Det er ingen problem å komme med "dumme" spørsmål, og varierte problemer, hvis hun er i tvil sjekker hun opp temaet umiddelbart. Hun beskriver også hvorfor ting er som de er, og hvorfor hun sier det hun sier. Jeg føler at hun bryr seg om meg som pasient, og hun har flere ganger uttrykt at hun er fornøyd med min innsats i å selv finne løsninger på problemer. Når jeg går ut fra legetimen har jeg fått svar på alt jeg lurer på, og Hedda går ofte dypere inn på spørsmålene mine enn jeg hadde forventet. Betryggende :)

Jeg har fått vikar for henne en gang (svangerskapspermisjon), og også hun var helt super! Ellers kan det være ganske lange ventetider for å komme inn til henne, men det har sjelden vært et problem for meg. Jeg vet rett og slett ikke hva hun kunne gjort bedre :)

Great MD

I have been her patient for years now, indeed since she started at Din Doktor. I have been there many times over the years and I had consultations with her and with her vikars, I have had not a single bad experience. She (and her substitutes) was (were) always nice, attentive and provided the care and follow up I needed.

Vikar etter vikar

Selv om jeg har hatt Hedda som fastlege over mange, mange år har jeg kanskje møtt henne 1 gang. Hun har stort sett alltid vikarer, og man får aldri de samme. Byttet fastlege da dette ikke funker for meg.

Aner ikke hvem hun er

Dette handler ikke først og fremst om legen, men om legekontoret. Jeg har de siste 3-4 årene kanskje vært til legen 1 gang i året i snitt, med ulike "småproblemer". Og jeg har aldri møtt Hedda Fiske.
Jeg har i tillegg møtt en ny person hver gang.

Legekontoret forøvrig har hyggelige mennesker på jobb. Men føler at det blir problematisk å etablere et lege/pasientforhold når legen ikke er tilstede.

Vurderingen er altså gjort på bakgrunn av at jeg aldri har hatt kontakt med den samme legen på legekontoret. Ikke fordi jeg synes fastlegen har gjort en god/dårlig jobb, da jeg ikke kam si noe om det.

Har forøvrig byttet legekontor utelukkende pga. dette.