Hedda Skjolde Fiske
Jeg opplevde å ikke bli forstått eller sett som pasient, jeg ble ikke fulgt opp, og mine plager ble bortforklart og bagatellisert. Hun var motvillig til å sende meg til videre undersøkelser. Det var vanskelig å bli hørt. Har ikke vist god kunnskap om psykiske lidelser eller psykosomatikk.
Hun er alltid hyggelig, husker meg og så tilgjengelig som man kan vente av en fastlege. Hun lytter, men diskuterer også imot meg når hun er uenig (jeg har medisinsk bakgrunn selv). Jeg stoler på hennes avgjørelser. Er hun usikker blir jeg henvist videre. Hun tror på meg som pasient.
Hedda tar alltid i mot meg og mine barn med respekt og godt humør. Hun er veldig flink å følge opp også. Dårlig tilgjengelighet er mer legesenteret enn Heddas skyld, støttefunksjonene der har MYE å gå på når det gjelder kundebehandling.
Hul lytter ikke etter hva jeg sier men er veldig opptatt av at jeg skal lytte til henne. Viker ikke interessert i meg som pasient. Jeg har gått ut skuffet hver gang etter timen med henne.
Hedda er hyggelig og lytter, men føler ikke at hun har så mye kunnskap om muskulære skader og trening. Virker som en grei portal for å få hendvisning til fysioer.