Carine Hyll
Carine har vært min fastlege i 10år og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. Til tross for at jeg nå bor på helt andre siden av byen er det ikke aktuelt å bytte. Hun er kunnskapsrik og er god til å formidle den kunnskapen hun besitter. Jeg føler alltid at jeg blir tatt på alvor og at hun virkelig vil hjelpe. Hun er ikke typen som kaster sykmeldinger etter deg, men som ser når det er behov for dette. Ved behov er hun rask til å henvise videre, istedet for at man blir gående å vente. Har også kommet med gode tips når det gjelder behandlere jeg kan kontakte videre.
Ny fastlege for meg. Hun lytter og finner løsninger, kommer med gode råd! Blid og tar pasientene på alvor. Mye kunnskap!
Jeg har hatt Carine som fastlege i nærmere 17 år , har fulgt henne fra der hun jobbet før hun kom til Din doktor . Jeg er meget fornøyd med henne , hun er nøye og tar meg på alvor . Om hun føler at hun er usikker på ting ang meg kontakter hun St Olav . Hun er ett medmenneske som tar sine pasienter på alvor .
Hyll har vært vår fastlege i 4-5 år, hun er flink, nøler ikke med å henvise videre ved behov, en god samtalepartner, moden, forklarer komplekse ting slik at vanlige folk forstår, til og med barna. En lege jeg har stor tillit til. Ikke arrogant, men har møtt oss på en veldig fin måte.
Carine er fastlegen til hele familien (3 stk) og vi har brukt henne i snart 10 år. Hun er god til å sette seg inn i pasientens problemer og oppleves nesten som en venn av familien. Ut over å yte gode lege-ytelser har hun også bistått oss på en veldig konstruktiv måte når vi har opplevd NAV som urimelige eller vanskelig tilgjengelige. Mer enn man kan vente vil jeg anta. Vi har opplevd å få vikar noen ganger, men jeg tar gjerne en vikar av og til hvis det betyr at fastlegen min etterutdanner seg. Det har vært noen forglemmelser med papirarbeid, jeg vet ikke om dette ligger på Carine eller administrasjonen. Parkering kan være en utfordring nå som mange p-plasser i området er borte.