Finn Marum Høivik
- Allmennmedisin
- Barnesykdommer
Finn er overlegent den beste legen jeg har hatt.
Jeg støtter alle superlativene som har blitt skrevet her fra før av!
En fantastisk lege! Har du sjansen til å få Finn Høivik som fastlege er du heldig. Den beste legen jeg noensinne har møtt. Han lytter, han ser deg, og han hjelper deg.
Etter å ha vært hos annen lege i mange år, fikk jeg endelig hjelp etter å ha byttet fastlege til Finn Høivik. Først etter å ha fått Finn Høivik som lege, har jeg forstått hvordan en god lege skal være. Jeg får alltid nok tid til å komme med det jeg har på hjertet.
Hele legesenteret opplever jeg som svært profesjonelt og flott. De ser deg, og de hjelper deg. Her er det mennesket i fokus, ikke diagnosen.
Det er en god opplevelse å komme inn på legesenteret, og å komme ut derfra igjen, med en opplevelse av å ha blitt forstått.
Anbefales!
Utrolig flink lege som lytter og tar seg tid. Bruker hele tiden selv om vi er "ferdig". Venter gjerne 20 min ekstra for å komme til Finn!
Måtte desverre bytte da det ble for langt å reise fra Oslo til Trondheim pga legebesøk
Den personen som får Finn som lege er heldig!
Finn Høivik er en utolig dyktig lege som tar pasientene på alvor og har interresse for mennesker og faget sitt.
Jeg har aldri før følt meg så godt ivaretatt av en lege tidligere.
I tillegg driver han med akupunktur, som har vært svært heldig for meg.
Dette er den første fastlegen jeg har hatt som jeg føler meg 100% komfortabel med, og som jeg føler tar meg på alvor. Selve legesenteret er også veldig immøtekommende og hyggelig. Anbefales på det sterkeste!