Nils Ivar Løvendahl Leraand

Autorisasjon (1998)

Venteliste

14 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Skatval Legekontor Telefonnummer74 83 19 9074 83 19 ...
Skatvalsvegen 126 7510 Skatval
Nils Ivar Løvendahl Leraand er en av 27 fastleger i Stjørdal

Siste vurderinger av Nils Ivar Løvendahl Leraand

Henger alltid med

Det er lenge siden sist nå, vært en stund siden sist besøk (Takket være ham. Hvilken forretningsmodell er dette?:P) Var likevel innom forleden med et problem, som han øyeblikkelig diagnostiserte etter beste evne (Måtte henvises til spesialist, men viste seg at de hadde samme diagnose på meg, begge to). I løpet av konsultasjonen utvise han ikke bare dyktighet og selvvurderingsevne, han har også en latterlig god hukomelse for fjes og ansikt - Han dro i gang tematikk om samtaler vi hadde under mitt siste besøk, over et år siden (Og da snakker vi om personlige utsagn og påstander, ikke medisinske ting han har notert i journalen).

Jeg kan aldri få skrytt nok av denne mannen. At verdens beste fyr er en trønder er jeg overbevist om, men at verdens beste lege også er en trønder er noe nytt. Dersom det er plass, og du har tid, vil jeg på det sterkeste anbefale å besøke Dr. Leraand.

Utrolig fornøyd

Kan ikke få skrytt nok av Nils Ivar. Han er sympatisk, dyktig i faget sitt, lyttende og avbalansert. Stresser ikke, men tar seg tid til å lytte og forklare. Føler meg alltid bedre når jeg har vært på kontoret hans, uansett hva legebesøket gjelder. I en vanskelig periode dro jeg dit kun for å snakke med han. Har vært hos flere leger, og ingen kan måle seg med Nils Ivar.

Veldig fornøyd

Jeg har alltid blitt tatt på alvor både av sekretærene og av legen, og selv om jeg har ønsket med en kvinnelig lege har jeg latt være å bytte fordi jeg har vært så fornøyd. Forståelsesfull og lyttende, ikke en sånn som bare kaster legemidler på et problem. Det har heller aldri vært problem å få time.

Fornøyd

Jeg gikk til Leraand i mange år før jeg nå plutselig ble tatt av listen hans. Jeg har stort sett bare positivt å si om ham. Han har sine særegenheter som de fleste av oss, men er lyttende, interessert og handlekraftig. Jeg har kanskje følt at hans svake side kan være at han ofte er litt snar med å skrive ut medikamenter som ikke strengt tatt er nødvendige. Og som med de fleste leger savner jeg litt dypere rådgivning om forebygging og livsstil. Men alt i alt er dette en tilstedeværende lege med personlighet som viser omtanke og bruker sunn fornuft. Derfor ble jeg litt lei meg for å bli tatt av listen hans, for jeg hadde ingen planer om å bytte.

Utrolig sympatisk lege

En lege som forstår seg på hele mennesket; empatisk, omsorgsfull, kunnskapsrik og rett og slett en skikkelig hyggelig fyr. Veldig glad for at familien har ham som fastlege!! Opplever st han tar meg på alvor samtidig som han har en fin sans for humor.