Nils Ivar Løvendahl Leraand

Autorisasjon (1998)

Venteliste

14 personer

Sist ledig plass

Se når legen sist åpnet sin liste for nye pasienter utenom ventelisten

Skatval Legekontor Telefonnummer74 83 19 9074 83 19 ...
Skatvalsvegen 126 7510 Skatval
Nils Ivar Løvendahl Leraand er en av 27 fastleger i Stjørdal

Siste vurderinger av Nils Ivar Løvendahl Leraand

Uempatisk

Jeg har hatt denne legen en noen måneder, og opplever han som veldig uempatisk og kald i sine handlinger/vurderinger.
Brukermedvirkning er ikke til stede, og man har egentlig ingenting man burde få sagt i sin sak, har aldri følt meg så uhørt og umyndiggjort av en lege før.

Sekretærene skal ha stor skryt på Munkholmen legesenter som er kjempehyggelige.
Denne fastlegen frarådes sterkt, for min del blir det en busstopp ekstra til min forrige fastlege.

Enestående!

Jeg får ikke skrytt nok av Munkholmen legesenter og anbefaler dem til alle jeg kjenner. Både store og små i familien har vært mest hos Leraand.

Han er en enestående fyr. Empatisk, humoristisk, alltid blid og rolig selv om jeg skjønner at de har veldig mye å gjøre. Jeg føler meg alltid ivaretatt, er han usikker på noe henviser han videre. Jeg trenger aldri å mase meg til noe, vil jeg ha noe sjekket så får jeg det. Hans aller største pluss er det fantastiske barnetekket hans, det er stas for ungene hver gang vi trenger å dra dit, selv om det er feber, snørr og tårer i utgangspunktet.

Til slutt en stor honnør til de utrolig trivelige legesekretærene, som aldri ser ut til å ha en dårlig dag.

Beste fastlegen en kan ha.

Har hatt Leraand i mange år som fastlege og kunne aldri tenke meg å skifte fastlege.Han er veldig lett å prate med,lytter bestandig på det jeg har å si og ikke opptatt av dataen sin.Han er forsiktig med å levere ut reseptmedisin(stiller seg selvfølgelig annerledes hvis det er livsviktige medisiner) derfor føler jeg meg trygg på hans vurderinger og behandling.Han har hjulpet meg mye han og er så takknemmelig for at jeg har en kjempefastlege som han

Ingen over, ingen ved siden.

Av de legene Trondheim har klart å oppdrive er vel dette den mest gjennomførte av dem alle. Det blir nesten lettere å påpeke det som er galt enn det som er bra, da det er særdeles lite som faktisk ER galt. Det måtte i såfall være mangel på spesialisert kunnskap, men dette er vel mer en fotnote enn et negativt poeng, da han er allmenlege og ikke spesialist. Det mangler riktignok ikke på hans innsikt til å skjønne dette, og han henviser raskt til den nødvendige spesialisten om han selv ikke kan svare.

Verdens beste fastlege

En lege som virkelig bryr seg, tar deg på alvor, og samtidig har humor og virkelig forstår seg på mennesker. Jeg er superheldig som har ham til fastlege!!!