Tone Lundeby
Tone er en veldig dyktig lege,den beste jeg har hatt. Hun er empatisk,lyttende og flink til å se mennesket bak "fasaden" og diagnosen. Hun må uten tvil være en av Trondheims beste fastleger. Like viktig som gode legekunnskaper er også hvordan hun er som menneske mot oss pasienter. Tone scorer veldig høyt på begge deler.
Masse bra opplevelser gjennom mange år. Føler jeg blir sett og får god faglig oppfølging. God oppfølging i etterkant også.
Veldig trivelig resepsjon også.
Har kun fått henne som vikar for fastlege, og opplevde henne som en sterk kontrast til hennes kollega. Hun så på deg når du snakket, hun virket oppriktig interessert, hun gjorde alt hun kunne for å hjelpe. Denne legen må være den aller beste man kan ha. En lege som tar en på alvor er ikke hverdagskost!
Jeg er meget fornøyd med å ha henne som fastlege. Har hatt henne som min lege i mange mange år. Hun er lyttende, omsorgsfull, flink til å henvise videre, følger alltid opp og finner alltid tid til meg
Forståelsesfull og hjelpsom. Tar deg på alvor med alt du måtte feile eller lure på. Anbefales på det sterkeste.